Välkommen till Friskhuset, ett ovanligt gym för vanligt folk!


Friskhuset på Österlen är i första hand ett gym. Här finns konditionsmaskiner i form av cykel, roddmaskin, löpband och crosstrainers.

Styrketräningen kan man antingen göra i form av cirkelträning med lättinställda maskiner eller med dragapparat och andra funktionella redskap såsom balansbollar, TRX, flowinmatta, medicinbollar och hantlar.

Här finns också en vibrationsplatta som stärker skelettet och ökar din blodcirkulation. Bra när man är begränsad i sin rörlighet!

Många som tränar här behöver också massage för att lossa på spänningarna. Kontakta gärna Gudrun för att få mer information.

INBODY MÄTNING

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckors träning kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen. Du som har ett 3 månaders träningskort eller längre får din första mätning med InBody kostnadsfritt. En HK hjälper dig att analysera resultatet.

Du ska vara över 18 år för att göra en mätning med InBody. Personer med pacemaker ska inte göra InBody-mätning.


Vill du ha hjälp att gå ner i vikt..

I ForMes helhetskoncept för livsstilsförändring lägger vi fokus på att förändra beteendet i grunden och skapa nya vanor för ett lättare friskare liv. Med hjälp av programmets fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – kommer du att nå målet.

För mer information klicka på länken
(kopiera länken och klistra in)

http://www.formesverige.se/enhet/simrishamn-2/

 

För att få mer kroppskännedom rekommenderar jag dig att prova på Feldenkraismetoden hos Birgitta!

Marie Lundin Karphammar, certifierad meditations- och kundaliniyogalärare.
Kundaliniyoga är en meditativ och andlig form av yoga som utvecklar dig både fysiskt och mentalt.

Hitta till Friskhuset

Välkommen till Friskhuset, ett ovanligt gym för vanligt folk!