Markus Wideberg

Min roll på Friskhuset är att hålla i Weight Trainer grupperna - Det personligt anpassade programmet för viktminskning. Jag är utbildad Hälsocoach och Medicinsk massageterapeut. Jag är noggrann, analytisk och vill att du ska få ut så mycket det bara går av vårt samarbete. Jag gillar inte uttrycken inte/går inte, utan det mesta går att hitta en lösning på eller ett sätt att kunna anpassa och ge dig rätt förutsättningar för att du ska kunna nå dina mål. Jag vill kunna ge dig en vägledning utan press och prestationskrav, så du kan hitta din egen träningsglädje. Har du frågor eller funderingar när det gäller kost, träning och välmående så var inte rädd att fråga, jag tycker det är jättekul att prata om dessa saker.

Mina titlar är:

  • Certifierad Personlig tränare.
  • Certifierad Kostrådgivare.
  • Stresscoach ACT - att hantera stress och främja hälsan.
  • Coachning.
  • Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage.
  • Diplomerad Medicinsk Massageterapeut av Hälsoteket AB Malmö

Behandlingstekniker: Klassisk Svensk Massage, Triggerpunktsbehandling Kinesiotejpning, Positional Release Technique/Therapy.

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om din kost, träning och livets njutningar. Du tränar regelbundet, samtidigt som förutsättningar skapas för att behålla hur dina tankar formar dig.

Kirsten - Suzanne - Birgitta - Gudrun - Inge - Markus